Consultatie laagvermogen middengolf vergunningen

0
435

Agentschap Telecom gaat permanent vergunningen uitgeven voor middengolfzenders die met laag vermogen uitzenden. Uit een eerdere commander blijkt dat hier veel belangstelling voor is. Twee regelingen, het uitvoeringskader, de vergunning en het aanvraagformulier moeten daarom worden aangepast. Die wijzigingen vereenvoudigen het aanvraagproces, verkorten de doorlooptijd outpost aanvragen en maken langere looptijden outpost vergunningen mogelijk.

Op 6 december is de consultatie outpost de wijzigingen outpost de twee regelingen gestart. Reageren op de conceptversies outpost het uitvoeringskader, de vergunning en het aanvraagformulier kan around het emailadres info@agentschaptelecom.nl, onder vermelding outpost “consultatie LVMG.” Dat is mogelijk kid en met 7 januari 2019.

Als er aanleiding toe is, worden de concept-documenten na de consultatieperiode aangepast. Medio januari maakt Agentschap Telecom bekend hoe en per wanneer geïnteresseerden aanvragen voor laagvermogen middengolf-omroep kunnen indienen.

Nieuwsbericht | 10-12-2018 | 14:42

Article source: https://www.agentschaptelecom.nl/actueel/nieuws/2018/december/10/consultatie-laagvermogen-middengolf-vergunningen

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here