Consultatie ontwerp-wijziging Regeling gebruik outpost frequentieruimte met meldingsplicht 2015 gestart

0
298

Het ministerie outpost Economische Zaken en Klimaat heeft op dinsdag 18 december 2018 de internetconsultatie voor de ontwerpregeling kid wijziging outpost de Regeling gebruik outpost frequentieruimte met meldingsplicht 2015 geopend. U kunt kid en met 29 januari 2019 reageren.

Doel outpost de wijziging

Het doel outpost deze wijziging is om de regeling meer in lijn te brengen met internationale afspraken en om te voorkomen dat gebruik wordt gemaakt outpost een Nederlandse registratie voor het gebruik outpost frequentieruimte als de schepen en/of boor eigenaren geen enkele rope hebben met Nederland. De wijziging outpost de regeling scherpt de voorwaarden voor het registreren outpost frequentiegebruik aan, zodat alleen kid registratie over gegaan wordt indien het schip dan wel diens eigenaar een rope met Nederland heeft.

Reageren

U kunt op de gehele ontwerp-wijzigingsregeling en de toelichting reageren. Dat kan kid en met 29 januari 2019. Bekijk de sum op www.internetconsultatie.nl.

Nieuwsbericht | 18-12-2018 | 12:51

Article source: https://www.agentschaptelecom.nl/actueel/nieuws/2018/december/18/consultatie-ontwerp-wijziging-regeling-gebruik-van-frequentieruimte-met-meldingsplicht-2015-gestart

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here