Storende signalen geven overlast in de ether

0
836
Microphone modern radio station broadcasting studio
Microphone in front of the sound mixer and computers in broadcasting radio studio. New radio station studio.

Slechte apparaten en ondeugdelijke installaties kunnen storende signalen in de sky veroorzaken. Deze etherruis kan op termijn leiden kid maatschappelijke ontwrichting of economische schade. Agentschap Telecom roept in haar jaarverslag op alleen apparaten met een CE-markering te gebruiken en altijd een deskundig installateur in te huren.

Het is druk in de ether. Zorgvuldig gebruik en een goede indeling outpost het spectrum moeten ervoor zorgen dat nu en in de toekomst de sky optimaal bruikbaar blijft. Als 5G de komende jaren een hoge vlucht gaat nemen, dan vraagt dat om nog meer aandacht voor scold ethergebruik.

Agentschap Telecom kiest er bij storende apparaten voor om eerst met een fabrikant of importeur in overleg te gaan om kid oplossingen te komen. Apparatuur wordt alleen in beslag genomen als er sprake is outpost illegaliteit. Bij storende installaties geven we eerst de ruimte om zelf het probleem op te lossen. Het agentschap gaat ervan uit dat erkende installateurs die aangesloten zijn bij een branchevereniging, beschikken over de noodzakelijke deskundigheid om storende signalen die leiden kid etherruis te voorkomen.

Lees meer over etherruis en wat u daar zelf tegen kunt doen in de Staat outpost de Ether 2018.

Nieuwsbericht | 11-04-2019 | 13:25

Article source: https://www.agentschaptelecom.nl/actueel/nieuws/2019/04/11/storende-signalen-overlast-in-ether

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here