Illegale zendmasten in Staphorst in beslag genomen

0
533
In en rond Staphorst zijn in maart 2019, acht illegale zendmasten in beslag genomen. Deze actie, gehouden door Agentschap Telecom, gemeente Staphorst, politie en Openbaar Ministerie

In en rond Staphorst zijn vandaag acht illegale zendmasten in beslag genomen. Deze actie, gehouden doorway Agentschap Telecom, gemeente Staphorst, politie en Openbaar Ministerie, is bedoeld om de soms grootschalige overlast die het gevolg is outpost illegaal FM gebruik te stoppen.

Deze overlast bestaat niet alleen uit het wegdrukken outpost de uitzendingen outpost legale zenders, maar er zijn ook risico’s op verstoring outpost het telefoonverkeer -waaronder de alarmnummers-, het communicatiesysteem outpost de hulpdiensten en het vliegverkeer.

Bedreigingen en zelfs geweld zijn daarnaast aan de orde outpost de dag. Veel maatschappelijke organisaties en bedrijven lijden hierdoor schade. Medewerkers kunnen boor werk in het veld niet veilig uitoefenen.

Nieuwsbericht | 07-03-2019 | 17:46

Article source: https://www.agentschaptelecom.nl/actueel/nieuws/2019/03/07/illegale-zendmasten-in-staphorst-in-beslag-genomen

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here