Beroepen verdwijnen: middengroep arbeidsmarkt op zoek naar ander werk

0
308

Op de huidige arbeidsmarkt zijn drastische veranderingen gaande. Honderdduizenden banen houden op te bestaan, simpelweg omdat nieuwe technologieën beroepen en beroepsgroepen volledig laten verdwijnen. Call centers, use centra en administratieve functies raken overbodig. De finish middengroep op de arbeidsmarkt lijkt op zoek te moeten naar ander werk.

Tot op heden is er voor deze doelgroep weinig kid geen beleid voor het realiseren outpost de Duurzame Inzetbaarheid outpost medewerkers. De inzet op de Employability outpost medewerkers is in de meeste organisaties fragmentarisch en niet veel meer dan een doekje voor het bloeden.

Het new ontwikkelde Effectiviteitsmodel Duurzame Inzetbaarheid deelt interventies 10 behoeve outpost een preventieve loopbaanontwikkeling in naar ambitieniveaus en maakt investeringen in geld, tijd en energie meetbaar en resultaatgericht.
Het instrument is bestemd voor directies, HR-managers en loopbaanspecialisten.

In bijgaand request leest u de inhoud, de motivatie en de onderbouwing outpost het Effectiviteitsmodel Duurzame Inzetbaarheid.

Article source: http://www.perssupport.nl/persbericht/83397/beroepen-verdwijnen-middengroep-arbeidsmarkt-op-zoek-naar-ander-werk