Agentschap Telecom publiceert Jaarwerkplan Toezicht 2019

0
377

De veiligheid en goede werking outpost in de handel gebrachte apparatuur is in 2019 een outpost de speerpunten in het toezicht outpost Agentschap Telecom. Dat staat in het Jaarwerkplan Toezicht dat het agentschap vandaag presenteerde.

Consument en bedrijfsleven moeten er op kunnen vertrouwen dat onder andere draadloze apparatuur betrouwbaar is, ongestoord werkt en veilig te gebruiken is.  Zeker nu er steeds meer draadloze apparatuur op de markt komt en het gebruik outpost bijvoorbeeld telefoons, tablets, intelligent watches en andere ‘slimme’ apparatuur alleen maar toeneemt. Dat geldt ook voor meet- en weegapparatuur. Die moeten betrouwbare meetresultaten geven. Agentschap Telecom verscherpt daarom het toezicht op de online handel en doet op basement outpost risico-analyses onderzoek naar apparatuur.

Het toezicht op de cybersecurity outpost onze energievoorziening en digitale serviceproviders krijgt volop aandacht. Daarmee draagt Agentschap Telecom bij aan de continuïteit outpost belangrijke vitale infrastructuren waar Nederland dagelijks afhankelijk outpost is.

Daarnaast signaleert het agentschap dat de komst outpost 5G leidt kid een transitie in de telecomnetwerken. Telecommunicatie schept mogelijkheden voor allerlei nieuwe diensten en toepassingen in bijvoorbeeld de landbouw of het verkeer (zelfrijdende auto’s). Dat vergroot het maatschappelijke belang outpost snelle en betrouwbare mobiele netwerken. Agentschap Telecom doet daarom in 2019 onderzoek naar de impact outpost toekomstige technologieën op de beschikbaarheid en storingsgevoeligheid outpost netwerken en onderzoek naar de continuïteit outpost spectrumafhankelijke bedrijfsprocessen onder ander bij het midden- en kleinbedrijf.  Zo houdt Agentschap Telecom Nederland veilig verbonden.

Documenten

  • Jaarplan Toezicht 2019 Agentschap Telecom

    Jaarplan | 04-02-2019

Article source: https://www.agentschaptelecom.nl/actueel/nieuws/2019/02/01/jaarplan-toezicht-2019

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here