Agentschap Telecom introduceert interactieve infographic Telekwetsbaarheid

Broken smartphone isolated on white background
Broken shattered damaged smartphone isolated on white background

Op welke opties kunt u terugvallen als telecom uitvalt?

Steeds meer organisaties vinden het belangrijk goed voorbereid te zijn op uitval van telecom. Maar hoe doe je dat? Om organisaties daarbij te helpen ontwikkelde Agentschap Telecom het vijfstappenplan Telekwetsbaarheid. Nu is hiervan ook een interactieve infographic beschikbaar.

Gevolgen van uitval telecom voorkomen of beperken
De interactieve infographic is een praktisch hulpmiddel voor organisaties om de gevolgen van uitval te voorkomen of te beperken. En dat is nodig! ICT en internet zijn niet meer weg te denken uit de samenleving. Het biedt gemak en we kunnen ons werk steeds beter en efficiënter doen. De keerzijde is dat we er steeds afhankelijker van worden. Als telecom niet meer beschikbaar is, heeft dat consequenties. Organisaties kunnen tijdelijk volledig lam komen te liggen. Dit heeft niet alleen gevolgen voor organisaties zelf, maar kan tot problemen in de hele samenleving leiden.

Direct aan de slag!

De interactieve infographic Telekwetsbaarheid leidt organisaties door alle stappen die nodig zijn om organisaties weerbaar te maken tegen uitval van telecom. Bij iedere stap staat aangegeven welke acties kunnen worden genomen en waar meer informatie te vinden is. Op die manier helpt Agentschap Telecom organisaties digitaal weerbaarder te worden.
Telekwetsbaarheid; wat is dat?

Het vijfstappenplan en de interactieve infographic zijn ontwikkeld binnen het thema Telekwetsbaarheid. Met het thema wil Agentschap Telecom de samenleving ervan bewust maken dat uitval van telecommunicatie grote impact kan hebben en organisaties handelingsperspectief bieden bij uitval.

https://www.agentschaptelecom.nl/onderwerpen/telekwetsbaarheid/vijfstappenplan 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here